Html Demo

This is block html

El meu compte

Registre

This is block html

Html Demo

This is block html

Tipus de vista
per pàgina

Que els tramvies estan retornant a Espanya és un fet que es constata en el gran nombre de xarxes tramviàries, metros lleugers i de tram-tren que ja han entrat en servei o es troben en construcció al llarg i ample de la geografia espanyola.

Recull d'anècdotes d'agents d'estacions d'FGC és un llibre, un viatge per les situacions extremes que poden arribar a trovar-se al seu dia a dia, recorregut de la mà de l'esperit de servei i de la proximitat amb els viatgers.

Llibre sobre el passat, el present i sobretot el futur, del ferrocarril a Europa.

FGC es la compañía ferroviaria más variada del mundo: cuenta con líneas de cuatro anchos de vía (600, 1.000, 1.435 y 1.668 mm), dos líneas dotadas de cremallera Abt, cuatro funiculares, tres teleféricos y cinco estaciones de esquí.

Passat i present d’aquest ferrocarril acompanyat d’un recull d’imatges.

Recull d’imatges i resum de textos indicatius dels indrets per on circula aquest tren. 

Llibre commemoratiu del 75è aniversari de La Molina.

A aquesta obra lautor, en Pere Macias i Arnau, ens ofereix la seva visió de laïllament ferroviari de la península ibèrica, fruit tant de lamplada de via diferenciat com de la concepció radial de la xarxa espanyola.

Resum de com era Vallvidrera abans de l’arribada del funicular i la història i funcionament d’aquest tren.

Mostrant 13 - 24 de 27 articles

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Si continua navegant, entenem que n'accepta l'ús. Més informació