Html Demo

This is block html

El meu compte

Registre

This is block html

0 0 article/s a la vostra cistella

Html Demo

This is block html

Tipus de vista
per pàgina
36,00 €

Que els tramvies estan retornant a Espanya és un fet que es constata en el gran nombre de xarxes tramviàries, metros lleugers i de tram-tren que ja han entrat en servei o es troben en construcció al llarg i ample de la geografia espanyola.

8,00 €

Recull d'anècdotes d'agents d'estacions d'FGC és un llibre, un viatge per les situacions extremes que poden arribar a trovar-se al seu dia a dia, recorregut de la mà de l'esperit de servei i de la proximitat amb els viatgers.

26,00 €

Llibre sobre el passat, el present i sobretot el futur, del ferrocarril a Europa.

29,00 €

FGC es la compañía ferroviaria más variada del mundo: cuenta con líneas de cuatro anchos de vía (600, 1.000, 1.435 y 1.668 mm), dos líneas dotadas de cremallera Abt, cuatro funiculares, tres teleféricos y cinco estaciones de esquí.

32,00 €

Recull d’imatges i resum de textos indicatius dels indrets per on circula aquest tren. 

29,00 €

A aquesta obra lautor, en Pere Macias i Arnau, ens ofereix la seva visió de laïllament ferroviari de la península ibèrica, fruit tant de lamplada de via diferenciat com de la concepció radial de la xarxa espanyola.

32,00 €

Resum de com era Vallvidrera abans de l’arribada del funicular i la història i funcionament d’aquest tren.

Mostrant 13 - 24 de 27 articles

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Si continua navegant, entenem que n'accepta l'ús. Més informació