per pàgina
Mostrant7 - 12 de 28 elements
0 Ressenyes

FGC es la compañía ferroviaria más variada del mundo: cuenta con líneas de cuatro anchos de vía (600, 1.000, 1.435 y 1.668 mm), dos líneas dotadas de cremallera Abt, cuatro funiculares, tres teleféricos y cinco estaciones de esquí.

29,00 €
0 Ressenyes

A aquesta obra lautor, en Pere Macias i Arnau, ens ofereix la seva visió de laïllament ferroviari de la península ibèrica, fruit tant de lamplada de via diferenciat com de la concepció radial de la xarxa espanyola.

29,00 €
0 Ressenyes

Durant les darreres dècades shan implantat per tota Europa una vintena de xarxes de tram-tren, un nou sistema de transport que combina els avantatges del tramvia amb els del ferrocarril, permetent la connexió directa dels centres històrics de les grans ciutats amb les poblacions del seu entorn.

36,00 €
0 Ressenyes

Alhora que les ciutats europees canvien en el seu camí cap a la postindustrialització, les noves demandes de qualitat de vida dels ciutadans exigeixen replantejar el tradicional concepte urbà i posar sobre la taula un nou projecte de ciutat que respongui a les exigències de mobilitat sostenible...

48,00 €
0 Ressenyes

Que els tramvies estan retornant a Espanya és un fet que es constata en el gran nombre de xarxes tramviàries, metros lleugers i de tram-tren que ja han entrat en servei o es troben en construcció al llarg i ample de la geografia espanyola.

36,00 €
0 Ressenyes

Aquesta obra detalla exhaustivament la història i les característiques de totes les línies de funiculars i telefèrics existents a Europa a data de la seva publicació.

48,00 €
Mostrant7 - 12 de 28 elements